yes yes

Door: Niels!!!

Blijf op de hoogte en volg Nico en Ondergetekende

14 Maart 2008 | Verenigde Staten, Key West

we zitten nu op key west en het is spring break hier!!! met andere woorden iedereen gaat hier wreed uit zijn dak hehehe
tot nu toe is het geweldig hier de stranden zijn wit en het water is blauw enzo het is rond de 30 graden en we zijn aardig verbrand behalve robin dan, we hebben hier in de haven ook al flinke vis achtige beesten gezien van een meter of 2 lang geen idee wat het waren maar ze zijn wel lelijk morgen gaan we met een boot naar dolfijnen kijken en snorkelen enzo als we daarmee klaar zijn gaan we jetski's huren en sávonds weer feesten hier bij durty harry (tegen over slobby joe's voor de kenners) geweldige tent waar deze week een goeie live band optreed nou voor de rest horen julie het wel weer en als je wilt weten hoe het eruit ziet hier moet je maar ff plaatjes opzoeken op google van key west want het ziet er echt zo uit als in de film zeg maar of wachten tot we terug zijn om de foto's te bekijken nou dat was het wel weer de groeten en tot ziens!!!!

• 15 Maart 2008 - 09:22

Kecie:

nou dat klinkt veelbelovend

kzou der blijve

groeten

• 15 Maart 2008 - 18:13

Beens:

das een gezellig feesje daar zeg

nou maak er wat leuks van he
    ik heb net me adrapelen met jus en groente op hebben ze dat daar ook?

groetjes

• 15 Maart 2008 - 20:24

Vetklep:

enige wat ze hier kennen is
    gefrituurde roomboter
    en vloeibaar suiker.

dikke vette amerikanen
    (zitten ook wel normale bij,die eten niet)

Nico en Ondergetekende

er was eens een dappere ridder die in de ochtendstond goud uit de mond van de buurman probeerde te halen,helaas chocokaas de buurman had zijn tanden nog thuis staan! het moraal van dit verhaal is kijk altijd omhoog als je de straat oversteekt! einde berichtgeving

Actief sinds 19 Feb. 2008