Luchthaven

Door: Tja

Blijf op de hoogte en volg Nico en Ondergetekende

21 Maart 2008 | Verenigde Staten, Orlando

Tja, daar zit je dan op de luchthaven van Orlando om terug te vliegen naar het koude Nederland.
Als we zo terug kijken op de afgelopen dagen denk ik dat we kunnen zeggen dat we een ongelooflijke ervaring rijker zijn op vele fronten.
Daarnaast kunnen we natuurlijk eindeloos filosoferen over de zin van het leven en uit welke zandkorreltjes het zand van Miami bestaat. Of het nu schelpen zijn of niet. Who Cares?
Terwijl je zojuist 30 euro extra hebt betaald voor je kamer met zeezicht. natuurlijk geeft het niets dat er een grote palmboom voor staat en we kunnen bijna niet vertellen hoe blij we zijn met deze buitenkans.

Tijdens een reis als deze staat er een ding centraal" persoonlijke vrijheid" het gevoel je zelf op een dusdanige manier in de wereld te kunnen zetten waarin iedereen elkaar accepteert om wie die is. Het maatkt dan niet of je Nitschze bestudeerd hebt of dat je hem niet eens kent.

De werkelijke kern van alles komt naar boven als je met drie man gillend een achtbaan uitkomt of wat voor plek dan ook.
Pure adrenaline spuit met volle kracht door je lijf vanuit het puntjhe van je tenen tot aan het topje van je hoofd. met zo'n vaart dat het aan de andere kant van de kamer te zien is.

Liberte egalite en aardbeienthee. en daarmee basta en uit !

• 21 Maart 2008 - 17:34

Niels:

zucht ik wil terug....

• 23 Maart 2008 - 13:32

IRobn:

Kunnen we niet een baantje zoeken op key west en daar gaan wonen?

• 23 Maart 2008 - 15:27

Niels:

ik vind het prima!
    denk dat ik nog maar ff wacht met me koffer uitpakken

Nico en Ondergetekende

er was eens een dappere ridder die in de ochtendstond goud uit de mond van de buurman probeerde te halen,helaas chocokaas de buurman had zijn tanden nog thuis staan! het moraal van dit verhaal is kijk altijd omhoog als je de straat oversteekt! einde berichtgeving

Actief sinds 19 Feb. 2008